Aanmelden

De onderstaande leveranciers bieden hun diensten het eerste jaar gratis aan

QueTal TV

QueTal TV

Binnen BrabantConnect levert Que Tal TV de gratis dienst Videoboodschappen. Het idee achter deze dienst is simpel uit te leggen. Met je mobieltje of een videocamera of wat voor toestel dan ook maak je een filmpje. Dat filmpje kun je uploaden via BrabantConnect en vervolgens naar je vrienden sturen. Je vrienden ontvangen dan een bericht met een knop om het filmpje af te spelen. Simpel en eenvoudig. Het systeem maakt het materiaal, ongeacht wat voor bestand het is, automatisch geschikt voor weergave binnen BrabantConnect.

Streamit

Streamit

"Ik ga naar de kerk" is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Toch willen ook mensen die ver van huis, ziek of aan huis gebonden zijn graag bij hun gemeente of kerk betrokken blijven. Dit wordt mogelijk met het live uitzenden van kerkdiensten via BrabantConnect. StreamIT verzorgt deze dienst gedurende de proefperiode geheel gratis voor alle BrabantConnect gebruikers. Het uitzenden van een kerkdienst met beeld en geluid via BrabantConnect, biedt de mogelijkheid om diensten 'live'te volgen met hoge beeldkwaliteit en zonder onderbrekingen. Zijn er geen live diensten dan wordt een opnemen van de meest recente dienst getoond.

Surplus

Surplus

Surplus staat voor meerwaarde. Voor extra. Zij wil de verwachtingen van haar klanten overtreffen. Door afstemming en integratie van de dienstverlening op het brede terrein van welzijn, zorg, kinderopvang, comfort en wonen. Door deskundigheid van medewerkers. Door samenwerking met belangrijke relaties. Dichtbij, persoonlijk, actief. Binnen BrabantConnect biedt Surplus het Loket Surplus waar u terecht kunt voor een breed scala aan diensten en waar u ook met al uw vragen over wonen zorg en welzijn aan het juiste adres bent. Naast het centrale loket biedt Surplus ook lokale loketten voor Willemstad, Oud-Gastel en Hoeven. Hier kunt u terecht voor lokale activiteiten. Alle diensten van Surplus zijn gedurende de proefperiode gratis beschikbaar.

Mextal

Mextal

Mextal is de technische dienstverlener van BrabantConnect. Mextal ontwikkeld en produceert de BrabantConnect-technologie. Binnen BrabantConnect biedt Mextal een gratis helpdesk voor alle gebruikers waar zij terecht kunnen voor vragen op het technisch vlak. Daarnaast levert Mextal service aan de gebruikers van BrabantConnect. Mocht er op technisch gebeid wat misgaan met de BrabantConnect aansluiting dan helpt Mextal u op afstand en ter plaatse gratis vooruit.